{ }
mimesis.no > informasjon > kontakt
fredag 19. februar 2010

Epost, chat, telefon og papirpost

Vi er et lite fellesskap med to personer som dels har annen jobb, dels er involvert i prosjekter som bestemmer tidsbruken i perioder, og ikke sjelden er på reise. Så sant det er mulig, leser vi i det minste epost daglig.

Ofte treffer du Toralf mandag-fredag mellom 09.00 og 16.00, men heller ikke han kan være to steder på samme tid.

Epost
Den sikreste måten å få kontakt på. Leses daglig så sant vi er i nærheten av internett, også på reise.

Epostserveren bruker et kraftig spamfilter, men alle som selv har fått epost fra oss, skal slippe gjennom. Er du i tvil, be om bekreftelse. Skal du sende store vedlegg (mer enn 10 MB), kontakt oss først.

Sosiale medier
Vi bruker også Twitter, FaceBook, Skype og iChat, men har for mye å gjøre til å følge med eller chatte i tide og utide. Kontakt oss om du vil kommunisere på denne måten.

Telefon og SMS
Mobiltelefonen er med oss overalt, og har en svarer. Når vi sitter ved skrivebordet, har vi en telefon som sitter fast i veggen. Også denne har en svarer.

Legg igjen beskjed på svareren, og vi ringer deg tilbake så fort vi kan. For korte beskjeder eller spørsmål, send en SMS. Faks bruker vi ikke lenger, send epost i stedet.

Papirpost og pakkepost
Pakker og trykt papir går dårlig via epost, men kan fremdeles sendes via posten. Hvis noe kan sendes som epost, bruker vi aldri papirpost, og ønsker ikke å motta papirpost hvis det kan sendes som epost. Pakkepost er OK, men sjekk om vi kan ta imot hvis du sender dør-til-dør-post. Sender du oss noe til låns, pakker vi det for henting på den måten du selv ønsker, hvis ikke annet er avtalt.

© 2010: Mimesis